Milí příznivci přirozeného životního stylu,

děkujeme vám za vaši přízeň! Je skvělé, že vám není jedno, čím své fyzické tělo krmíte, že se zajímáte a dáváte prostor novým myšlenkám a inspiracím.

Těší nás přinášet vám tyto inspirace na vaší cestě. Můžete se o ně podělit také s vašimi blízkými - například věnováním dárkového poukazu.

Připravili jsme pro vás několik možností. Nabídka je široká, věříme, že najdete to pravé!

OBJEDNÁVKA DÁRKOVÉHO POUKAZU

Jak to CELÉ funguje?

Jednoduše:

1. Vyberete ze tří možných variant typ poukazu:

a) na studium

b) na konkrétní akci (vyberte si akci z naší aktuální nabídky na našem webu v Kalendáři akcí a název akce s datem konání vepište do políčka ve formuláři)

c) na zvolenou částku (vyberete z možností).

2. Vyplníte formulář. Před odesláním se ujistěte, že jste zadali správně všechny údaje a pokud chcete poukaz zaslat poštou, že jste uvedli správnou a platnou poštovní adresu.

3. Formulář odešlete.

4. Následně od nás obdržíte na Váš e-mail zálohovou fakturu, kterou uhradíte.

5. Jakmile bude částka připsána na náš účet, odešleme Vám vyplněný DÁRKOVÝ POUKAZ podle Vašeho přání (volbu zadáváte do formuláře):

- v elektronické podobě - vytisknete si sami

- vytištěný poštou.

Poznámka k poukazům na částku: Lze je uplatnit na všechny akce, které jsou vypsány v Kalendáři akcí a jsou pořádány Akademií léčivé výživy.

Tak tedy - šťastnou volbu a ať přinese poukaz radost na obou stranách - Vám i obdarovanému :).

DĚKUJEME A PŘEJEME VÁM ZÁŘIVÉ DNY!

Vaše Akademie léčivé výživy

REFERENCE:

"Studium ALV je nejlepší investicí do manželky!"

Tomáš, manžel Renaty, studentky 1.běhu studia na ALV

 

ČERPÁNÍ POUKAZU

Dárkové poukazy uplatníte tak, že se na vybranou akci či ke studiu řádně přihlásíte přes wbový formulář a do poznámky uvedete kód svého poukazu. Fakturu, která se generuje automaticky, neplatíte. Následně Vám potvrdíme Vaši rezervaci, případně vystavíme fakturu na rozdíl mezi částkou poukazu a cenou akce (pokud zní poukaz na nižší částku, než je cena akce).

Dárkové poukazy lze uplatnit (tzn. vybrat akci, přihlásit se a případně doplatit cenu) vždy nejpozději k datu konání, a dárkový poukaz na studium - je nutno uplatnit do 30. června 2017.

Bližší informace ke všem akcím naleznete ZDE.

Bližší informace ke studiu naleznete ZDE.

Máte-li další otázky, zavolejte nám na 739 081 594.