Videa

Tak už jsem byla také polapena... V březnu mne vyzpovídala milá moderátorka portálu Flowee.cz, Jana Hemelíková. Mluvily jsme samozřejmě o akademii, ale také o tom, co je to štěstí :-). Rozhovor můžete shlédnout zde.
Inga je opravdu skvělá bylinářka. Je důkazem toho, že z člověka nemusí být stoletý kmet, aby měl opravdu široké znalosti a též značnou zkušenost. Přinášíme vám střih záznamu ze semináře Ženské zdraví, který je věnován bylinám na krvetvorbu. Věříme, že pro vás bude zajímavý. Koukejte zde. Inga...
Naše lektorka makrobiotiky, Zuzka Terešová, dala vzniknout celé sérii krásných videí věnovaných makrobiotice. Zde je to, které nám prozradí, co a jak z toho, co máme běžně doma, můžeme upotřebit při léčbě běžných drobných neduhů. Video si můžete zkouknout zde. Nejbližší příležitost setkat se se...
Koncem září jsem si povídala s naší lektorkou tradiční čínské dietetiky, MUDr. Míšou Šimkovou, o poměrně silném stravovacím trendu - paleo dietě. Sama s ní má zkušenost, takže její názor není jen teoretickým rozborem principů této diety. Video najdete zde. A jakou zkušenost máte vy?
Připravili jsme pro vás ukázku ze semináře naší milé Magdaleny Vargové, lektorky Ájurvédy. Třeba vám trošku napoví o tom, že u nás nic není dogma... Skouknout krátký videosestřih můžete zde.  
Je možné propojit podnikání a budhismus? Jak vidí podnikání a význam hodnot přesahujících vlastní prospěch náš lektor finanční gramotnosti Kalman Horvát, si můžete prohlédnout zde.
Inga Bylinkina zve na její únorové semináře v Praze.
 Vítejte v ALV... 
Roger Green, velký inspirátor projektu ALV a jeho důležitá součást, přináší vlastní koncept Stravování dlouhověkosti, který sestavil na základě svých zkušeností s celsotními stravovacími systémy, vědeckého výzkumu a selského rozumu. Sestřih z jeho přednášky si přehrajete ZDE.  

nejnovější článek

nejnovější rozhovor